Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
VinoRosso
üzenetére
Á!A látszat csal!Felügyelet alatt történtek dolgok velük,s nem durr bele módon.
Ez a 8400-es meg..bír mindent,ez egy mutáns.nyitott ablaknál 1,8v-on is menne..hogy mennyit nemtom,Most végre van jó lapom(illetve jobb mint ami volt,csak a memóriák nem bírnák,majd orvoslom)
Katt 777: Miért morogsz barátom?
Tudod jól,nem beszélnék és senkit se rá.Uúgy ,mint ahogy azt is,hogy nem kihajtás(vga)miatt,se a nagy teljesítmény,hisz ki se használom alapon se.1xüen szórakoztat és tesztelgetek ezt -azt.S utána megy minden alapra,nekem az is bőven sok.Majd valamelyik nap megnézem,h mennyi kell most nekem 4GHz-hez,kb annyi mint Neked ,de engem az 5GHz-es fesz érdekelne most.A Mushkin csalódás,a Patriot kellemes meglepetés volt,%Ghz felett viszont megint min.Reaperekre van szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudod jól,nem beszélnék és senkit se rá.Uúgy ,mint ahogy azt is,hogy nem kihajtás(vga)miatt,se a nagy teljesítmény,hisz ki se használom alapon se.1xüen szórakoztat és tesztelgetek ezt -azt.S utána megy minden alapra,nekem az is bőven sok.Majd valamelyik nap megnézem,h mennyi kell most nekem 4GHz-hez,kb annyi mint Neked ,de engem az 5GHz-es fesz érdekelne most.A Mushkin csalódás,a Patriot kellemes meglepetés volt,%Ghz felett viszont megint min.Reaperekre van szükségem.