Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Még az sem probléma. Nem tudom pontosan a hiba okát. Ez volt a szitu:
Proci teszt 3,6-on (7,5x480), 24 óra Small test, proci hiba nélkül lefutott, memók alapon 1333-on. (A lapomba úgy állítom be a memót, ahogy akarom)
Amint megemeltem a memót 1800 fölé, szétesett a win, sose kelt életre töbebet. Még ez sem lett volna baj, mert megelégedtem volna az 1800-al is, de sajna itt is csak bootolt a win, de rendszeresen fagyott, memtest hibázott.
Hirtelen megfontolásból visszavettem az FSB-t 450-re, és felnyomtam a memót 2000-re. És láss csodát, azóta stabil. Prime blend hiba nélkül megy, memtest 15 órát fut hiba nélkül. Nem értem az összefüggést igazából, mert megpróbáltam lentebb venni a memót 1800-ra, de úgy ugyan úgy szétesik. Tehát most így 9:20 arányban ketyeg az FSB:Memó, és hibátlanul működik, de amint megváltozik az arány, már nem megy. Úgyhogy így használom. Igazából 3375Mhz-en ketyeg a proci, ez is bőven elég. Lenne, ha nem lenne ez a nem indulós probléma.
Én mindenféleképp megpróbálnám nálad a szinkront, mert lehet ott a bibi...illetve írták, hogy lehetséges ilyenkor, hogy a memó túl van feszelve. Próbáltad már alapfesszel így használni a memót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest