Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
ha visszábbvenném a ram időzítéseket, akkor lehet hogy ez is menne többet, de valahogy ez a része annyira nem érdekel a mókának, de mostmár kezded beültetni a fülembe a kis bogarat
de elenállok, tudom hogy képes vagyok rá 
am egy jó kis hűtőt akarok már venni, de még nem láttam ilyet az országban elfogadható áron.
az egyik jelöltem ez lenne :
Scythe OROCHImás jelölt eddig nem nagyon van, max Thermalright :
Ultra 120 eXtreme
vagy
IFX-14de utóbbiról még semmit nem tok hogy mennyi lenne, pedig nagyon tetszik alakra. jól mutatna alatta az E8200 4400MHz-en Xd

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de elenállok, tudom hogy képes vagyok rá