- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nked meg azért mert nem vittem a cuccost de le kellett utaznom szombaton tatárol győrbe és nem értem haza vasárnapra.
Aztán végre összettem az uj gépet mivel a tápom tönkre kurta a lapot a procit és mint kiderült a hdd-t is.és még magát is
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.
Most itt ülök laptop előtt.És elinditom de kurva lassu ez.tesom cerka 1,5gigása is gyorsabb xp-vel.512rammal.
ez meg egy T7300as 2giga 4mb 2gigaram vista
elinditom nézem ad a videokarinak 780mb-ot a videokarinak ez mi??ezért ennyire lassu meg szanaszét van szemetelve.meglett csinálva csak ezt a kibaszott turbocache-t nem tom kikapcsolni mert azért vista alatt kell az a 2giga.de sehol semmit nem találok és még drvert sem találok ehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Chrome
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.