Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Hát azért az mondjuk megszámolnám hogy kinek van,, xp talán vagy egy pár, de vista,,,
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..