Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Hát azért az mondjuk megszámolnám hogy kinek van,, xp talán vagy egy pár, de vista,,,
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elite: Dangerous
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..