Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Hát azért az mondjuk megszámolnám hogy kinek van,, xp talán vagy egy pár, de vista,,,
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Bontás - Corsair Core, Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..