- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Sziasztok, meglett a quadom és vegyes az összkép, legnagyobb problémám h. 3.6-on szeretném hajtani, de egyelőre problémákba ütközöm. 8*400-on biosban beállítitott 1.35V-vel, most render alatt kap 1.3at, így megy 30 órája és ezzel teljesen stabil, néha meg-meg állítgattam próbáltam más beállítsokat, de 3.6on még 1.5V-val is megfagyott másfél óra után, innen gondolom h. olyan 1.55V körül már stabil lehet, de már ígyis 90 fokon üzemelt ami sok. Arra lennék kiváncsi , lehet h. ilyen tömérdek plusz fesz kell (0.25V) ahoz a plusz 400mhz-hez vagy a finombeállításokkal kéne variálnom?
1.28-1.29-cel is ment 4-5 órát a render, csak aztán biztosra akartam menni nehogy alvás közben induljon újra a gép, ezért adtam neki némi pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest