- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Sziasztok, meglett a quadom és vegyes az összkép, legnagyobb problémám h. 3.6-on szeretném hajtani, de egyelőre problémákba ütközöm. 8*400-on biosban beállítitott 1.35V-vel, most render alatt kap 1.3at, így megy 30 órája és ezzel teljesen stabil, néha meg-meg állítgattam próbáltam más beállítsokat, de 3.6on még 1.5V-val is megfagyott másfél óra után, innen gondolom h. olyan 1.55V körül már stabil lehet, de már ígyis 90 fokon üzemelt ami sok. Arra lennék kiváncsi , lehet h. ilyen tömérdek plusz fesz kell (0.25V) ahoz a plusz 400mhz-hez vagy a finombeállításokkal kéne variálnom?
1.28-1.29-cel is ment 4-5 órát a render, csak aztán biztosra akartam menni nehogy alvás közben induljon újra a gép, ezért adtam neki némi pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Disney+
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest