Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
rejewski
üzenetére
Bocs, hogy "belekontárkodom"..., a ramjaim szinte sosem egyeztek a support-listben szereplőkkel, mert ugye azért több ram létezik...
A mostaniak sincsenek benn és azért megyeget...
Minden lap szereti a CL6-6-6-18-at, ez nem is lapkérdés. Az a leggyengébb időzítés, azon mennie kell a ramoknak.
CL5-ben próbáltad? Amennyiben a Geil-ek alap 1066-osak, próbáld meg CL5-re koncentrálni.
/Tyű, de nemsztem. az nforce lapokat... de ez csak magánvélemény-tapasztalat..., neked milyen a tapasztalatod? Mondjuk, én ATI-val próbáltam annó összehozni, lehet, ezért.../
A "Kíntech" sem volt benne, az meg... igaz, darál?
darál : Elszórakoztam vele... asszem 7,5x527-en bebootolt nyögvenyelősen, meg elég furán... nem indított pár szolgáltatást (ld. Avast védelem, Aero...) ezeket ki szokta lökni, ha nem fix a ram, szal indítottam is újra.
A többi esetben gányolt rendesen.
Esetleg, ha felrakom a "sztárbios"-t kevesebb kékhalált kapok, vagy az független tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest