- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Mivel alacsony a VID-ed jobban melegedik mert"neki" 1,35v is nagy feszelés. A gyári hűtő ilyenkor..szart se ér.(már ha 1es esetekben lehet hűtőnek nevezni, vettem már olyat, azt hittem vicc az a valami..) Paszta: Én spec. nem szeretem az ezüstöset. Tudom lerágott csont, de szerintem az MX-2 nél nincs jobb. Én is szkeptikusan nézegettem régebben a teszteket, de..Valóvan hozott 5-6°.
Úgy 1400Ft körül kapsz, s elég több pasztázásra is. Lehet tévedek, de 1 paszával lekentem az Abit IP 35-E hídhűtőit (sokat hozott tuningban-566-os FSB),2x a procit, meg én hülye az akkori 86GT-t is.(lényegtelen, hogy mi van alatta, olyan kicsi a hőátadó felülete a gpu-nak.puttputt: Hali! Tudod "szeretlek", ezért szólok.Engem (se) nem zavar, ha 2percenként irsz hsz-t, de előbb utóbb jön egy modi.

(#10251) puttputt : Jaja! Te! Én hülyültem, nem rossz az a lap

Az Asus valóban jó hűtő! Nekem a rögzítése volt "laza",de megfogta a 8400-et 1,5v -os prájmoláson is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TP-LINK routerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest