Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco100
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,hogy foglalkoztál a problémámmal!
Azt hiszem ez most már így marad,költeni már nem nagyon akarok erre a konfigurációra.Az idei évben szeretnék úgyis újítani.Bár ez a fordulatszabályzó most felcsigázott.Gondolom ezzel mindenféle ventilátor fordulatszámát lehet szabályozni.Még meggondolom.Akár később is jól jöhet egy ilyen szabályzó.
Még egyszer köszönöm szépen a segítséged! -
feco100
tag
-
feco100
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Igen.
Sehogyan sem tudom lentebb venni a fordulatot.Én végül is betudtam ezt az alaplapom életkorának.Csak azért mégsem értem,hogy miért megy folyamatosan maximumon.Hűteni jól hűt (kb. 20 fokkal hűvösebb a proci mint a gyárival)szó se róla,de nagyon hangos.A gyári halk volt de nem jól hűtött.Mindenesetre gondolkozom új alaplap beszerzésén amire szintén jó lesz a TX3,de addig is jó lenne halkítani rajta. -
feco100
tag
Sziasztok!
Többen írtátok már,hogy lecseréltétek a TX 3 hoz adott gyári CM ventilátort.Az érdekelne engem,hogy milyen ventit raktatok fel helyette?Melyeket ajánljátok?
A gyáti ventilátor sarkain van valamiféle gumi vagy szivacs talp.Azt is átraktátok az újra?
Előre is köszi.Üdv.
-
feco100
tag
Sziasztok!
Lehet,hogy béna a kérdésem,de el tudnátok magyarázni,hogy hogyan tudom a BIOS-ban átállítani a procihűtő fordulatszámát?
Asrock 775 alaplap;TX 3 hűtő
Gondolom most folyamatosan maxon megy,mert 2900 körül forog és így elég hangos.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi