- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Nem tudom miért de nem siekrült a linkelés, bocsi!
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok
Szeretnék beruházni egy Hyper TX hűtőre AMD AM2 foglalathoz. Viszont nem merek belevágni, mivle az alapalpomon a RAM-slotok és a Heatpipe pont a hűtő körzetébe esik, azt szeretném tudni, hogy a hűtőventillátor alja hány cm-re van pontosan az alaplaptól számítva? és a légterelő müanyag a másik oldalán szintén hány centire van az alaplaptól?
Én lemértem, hogy a ramok teteje az 2,5-2,6cm körl vannak, a heatpipe teteje pedig az alaplaptól számítva 2,8-2,9cm körül van.Erről az alaplapról lenne szó:
http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=5034
Ennél a tesztnél:
már említik a memóriákra lógást, csak hogy az én ramjaim még közelebb vannak a proci foglalathoz mint az látszik a képen.http://www.overclockersonline.net/images/articles/coolermaster/hypertx/large/install-3.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest