Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem az infót
. Egy TX3-as ventilátora van a TX2-n, mivel az alap ventilátor tavaly megadta magát. Olcsóbb volt így, hogy egy TX3-é ment rá (talán valami 1000-1500 Ft-ért vettem és teljesen új volt a ventilátor)
. Hanggal meg nincs gondom. Igaz az a hallásom sem a tökéletes
. -
Ventur@
senior tag
Üdv!
Hamarosan cserélném a procimat: AMD Athlon II X2 240-ről AMD Phenom II X4 955-re váltok. Kérdés adott: Elég-e neki a jelenlegi TX2-es hűtőm
?240-et bőven bírja (csak win alatti használatnál 31 C), de ugye ez 65 W-os. a 955 meg 125 W
. Tuning - egyelőre - biztos nem lesz a procin. Alapórajel, a lehető legkisebb V-al lenne a terv
.Előre is kösz a választ
! -
Ventur@
senior tag
Haller mindenkinek
!Egy egyszerű kérdésem lenne: van egy Hyper TX2-öm. Most cseréltem le a ventilátort rajta egy Hyper TX3-ra és mivel ez PWM-em már ezért a Bios-ban erre állítottam a megfelelő opciót. Az elött a régi 3 tüskés volt ezért Voltage-re volt állítva. Melyik a jobb? Voltage vagy a PWM beállítás a Bios-ban?
Előre is köszöntem a választ
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Egy TX3-as ventilátora van a TX2-n, mivel az alap ventilátor tavaly megadta magát. Olcsóbb volt így, hogy egy TX3-é ment rá (talán valami 1000-1500 Ft-ért vettem és teljesen új volt a ventilátor)
. Hanggal meg nincs gondom. Igaz az a hallásom sem a tökéletes
.
?