Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
Kazimír
üzenetére
A 1394 hsz-ban van egy hivatkozás erre itt két smart fan control mode lehetőség van nekem meg csak egy : Gornek oldala de ehez biost kéne frissitenem / egy napos cuccon? / Ezt többen is felvetették. Ja és nekem nincs auto mode csak kikapcs bekapcs

-
Lazax
csendes tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Én is így jártam - pont az a lába nem akart beakadni, amelyik a legelérhetetlenebb helyen van. Kétszer leszedtem, mire rájöttem, hogyan lehet megoldani. Közben persze itt-ott már a paszta kezdett egyenetlen lenni. Gondolkodom is rajta, hogy veszek valami pasztát és újrazsírozom. Ami rajta van nem kenhető - olyan állagú, mint a rágógumi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest