Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Gordon32
üzenetére
Kétféle módon lehet pasztázni, vagy rányomni és majd a hűtő szétlapítja (itt vannak akik formációba nyomják rá, X-be vagy közepére pöttyöt) vagy másik mód rányomni és valamivel elteríteni teljes terjedelmébe vékonyan (lehet bánkártyával vagy gimikesztyűt húzva ujjheggyel)
Én úgy szoktam hogy processzor egyik szélén húzok egy csíkot majd veszek egy bánkártyát vagy valamilyen más vásárlós kártyát és szépen elterítem teljes terjedelmében , nem kell vastagon mert a túl sok paszta is ronthat a hőátadáson, és ne folyjon a processzor mellé mért ha fém tartalmú a paszta még esetleg zárlatot is okozhat
De amúgy itt egy jó videó hogy miért nem jó a csak pötty a közepére
Új hozzászólás Aktív témák
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő