- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
Siker koronázta az újbóli kisérletet, 2.1 voltos memória feszültséggel.
Aztán rájöttem egy elgondolkodtató dologra.
Vélhetően rossz AMD CPU drivert használtam. Ugyanis nekifogtam ellenőrizni, hogy mi is van installálva, és mi található a gyártó honlapján. Feltűnt, hogy mikor utoljára töltöttem le a honlapról meghajtót, kb. 1-2 hete, annak más volt a kinézete ill. a driver fájl mérete is jelentősen eltért, kb. 10 MB mennyiséggel.
Ez úgy történhetett, hogy itt a topikban talált linken indultam el letölteni, és valószínüleg nem az X2-es hanem sima egymagos processzor meghajtó programot szedtem le, figyelmetlenségből.
Most még le fogom ellenőrizni, hogy a feszültséget visszaállítva, mi történik. -
Aku-Aku
tag
Köszi, hogy válaszoltál.
Természetesen kipróbálom amit írtál.
Nem akadékoskodni akartam, ha esetleg úgy tűnt volna, csak picit megérteni a belső folyamatokat, összefüggéséket. Úgy talán könyebb lesz később megbirkózni a problémával.
Akkor a CnQ-t este megnézem, 2.1 volt memória feszültséggel. -
Aku-Aku
tag
OK figyelek.
Mint már eddig többször is írtam, a gépezet az új időzítésekkel és az eredeti feszültségen jól muzsikált 1 évig. Most, hogy CnQ-t szeretnék használni, kék halál és reboot van.
Én beállítom az új javasolt feszültséget, csak magyarázd meg, miért nem volt erre eddig szükség.
Értem én, hogy nem garantált meg minden, de pusztán attól kezd makrancoskodni, hogy a CnQ programot használom? És az összes többi néhányezer programtól meg nem, ami 1 év alatt megfordult a gépen? -
R.P.
aktív tag
-
Aku-Aku
tag
Úgy nézem pont eltaláltad milyen típusú DDR2 memória van nálam.
A helyzet az, hogy feszültséget nem állítottam amikor változtattam az értékeket.
A rendszer pedig nagyszerűen működik, CnQ nélkül.Gondolod, hogy CnQ használatakor már a memória feszültségekhez is hozzá kell nyúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest