- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
Siker koronázta az újbóli kisérletet, 2.1 voltos memória feszültséggel.
Aztán rájöttem egy elgondolkodtató dologra.
Vélhetően rossz AMD CPU drivert használtam. Ugyanis nekifogtam ellenőrizni, hogy mi is van installálva, és mi található a gyártó honlapján. Feltűnt, hogy mikor utoljára töltöttem le a honlapról meghajtót, kb. 1-2 hete, annak más volt a kinézete ill. a driver fájl mérete is jelentősen eltért, kb. 10 MB mennyiséggel.
Ez úgy történhetett, hogy itt a topikban talált linken indultam el letölteni, és valószínüleg nem az X2-es hanem sima egymagos processzor meghajtó programot szedtem le, figyelmetlenségből.
Most még le fogom ellenőrizni, hogy a feszültséget visszaállítva, mi történik. -
Aku-Aku
tag
Köszi, hogy válaszoltál.
Természetesen kipróbálom amit írtál.
Nem akadékoskodni akartam, ha esetleg úgy tűnt volna, csak picit megérteni a belső folyamatokat, összefüggéséket. Úgy talán könyebb lesz később megbirkózni a problémával.
Akkor a CnQ-t este megnézem, 2.1 volt memória feszültséggel. -
Aku-Aku
tag
OK figyelek.
Mint már eddig többször is írtam, a gépezet az új időzítésekkel és az eredeti feszültségen jól muzsikált 1 évig. Most, hogy CnQ-t szeretnék használni, kék halál és reboot van.
Én beállítom az új javasolt feszültséget, csak magyarázd meg, miért nem volt erre eddig szükség.
Értem én, hogy nem garantált meg minden, de pusztán attól kezd makrancoskodni, hogy a CnQ programot használom? És az összes többi néhányezer programtól meg nem, ami 1 év alatt megfordult a gépen? -
Aku-Aku
tag
Úgy nézem pont eltaláltad milyen típusú DDR2 memória van nálam.
A helyzet az, hogy feszültséget nem állítottam amikor változtattam az értékeket.
A rendszer pedig nagyszerűen működik, CnQ nélkül.Gondolod, hogy CnQ használatakor már a memória feszültségekhez is hozzá kell nyúlni?
-
Aku-Aku
tag
UP
-
Aku-Aku
tag
Sziasztok!
AMD Athlon64 X2 4200+ CPU-t használok.
Eddig nem használtam a Cool and Quiet-et de, most úgy gondoltam bekapcsolom.
BIOS-ban engedélyeztem, és WinXP vezérlőpultban beállítottam a Minimal Power Management-et.5 percig nem volt gond, amíg el nem indítottam a Morrowind játékot. Eredmény reboot.
Ettől fogva, függetlenül attól, hogy indítottam a programot vagy sem, kék halál vagy reboot volt rendszerindítás után néhány perccel.Felraktam a legújabb CPU driver-t. Nem hozott változást.
Segítsetek! Mit csináljak, hogy probléma nélkül működjön a CnQ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest