- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
NSiS
tag
Hasonló a problémám mint Neked van/volt. Gondoltam, h ma kipróbálom a Cool&Quiet-et, BIOS-ban engedélyezve volt, felraktam a Dual Core Optimizert AMD oldaról, Felraktam a C&Q drivert alaplapi CD-ről, engedélyeztem a minimális energiagazdálkodást. A C&Q működik, figyeltem cpu-z-vel, csak mikor mondjuk elindítom a GRID-et, 1-2 perccel később rendszeresen kékhalál meg reboot. ASUS M2N4-SLI, AMD Athlon 64 X2 4200+, Gigabyte 8600 Gt , 2x 1 GB 800 Mhz Kingmax ami jelen esetben lényeges adat lehet, a memóriára gyanakszom, mert annak is változik az órajele... Ja és a proci húzva van 2200 Mhz-ről 2310-re.
Előre is Thx a segítséget!
Üdv!
-
AtHoS
nagyúr
Örülök, hogy a feszemelés hozta a várt eredményt és kíváncsi vagyok a proccdriver mennyire befolyásol.
Ha a proccdriverrel marad a hiba, megnézheted, hogy mi az a memófesz amivel már megszűnik a probléma. Lehet elég 2.1V-nál kisebb feszültség is, de ezt majd a teszt megmutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest