Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erre Mate Peter-vel kene valszolni: Azert vannak a jo baratok...
Indenki megjarta mar a maga zsakuccajat, poklat stb. es vanank akik megsem agyak fel, hanem 100 korommel kuzdenek, minden tiszteletem ezeke az embereke. Es azoke akik fogalkoznak veluk, mert vanhozza eleg lelki erejuk.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Voltr egy ismersom ugy jott hozzam, hogy elkoszon... 6 oraig tarott a dolog, de csak megoldottuk, mongyuk utanan bevallota, hogy mar csak a velem valo beszelgetesben bizott, mostmar szerencsere jol van es remelm a mostani faszija mar vegre normalis...
Amugy ha vki megfordul azokban a temakban ahol en oleg erdekes dogokat tallahay... brrrr, neha kisse nagyon felelmetes...
De hogy valaszoljak is en egyenlore es remelm meeg sokig ijjen lesz hozaallasom eletparti vagyok!!!
udv
neduddki -
Wildmage
senior tag
Szvsz mostanában túl sok mindenki gondol erre mindenféle olyan dolog miatt, ami megoldható iletve az élet velejárója.(pl. iskola stb) Én max azokat tudom megérteni, akik valami tényleg halálos betegségben szenvednek, öregek és meg akarnak halni, illetve akik életkörülményei reménytelenné váltak minden próbálkozásuk ellenére is. Akit viszont jól megrúgdosnék -még akkor is ha sikerült neki az akció- pedig az, aki az utolsó csoportba tartozik, de kisebb-nagyobb gyereket hagy maga után.
Aktív témák
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest