- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Az tuti. Én azt vettem észre magamon, hogy akiken így segítettem azok nem nagyon tüntek el, hanem párat már direkt nekem kellett lekoptatni annyira rendbejött és az idegeimre ment. Van viszont a többi, aki olyan jó barátom lett,hogy bármikor bármit kérhetek és megpróbálja a saját kereteihez mérten teljesíteni.
-
Wildmage
senior tag
Hát nekem is volt már hasonló storym. A lány már teljesen kivolt, amikor találkoztam vele. Egész életében utálta az anyja, a pasija kihasználta, megalázta stb. Az évek során úgy rendbehoztam a leányzót, hogy az anyjával rendbejöttek, a töketlen lepkevadász csávóit kirúgattam vele. Most egy full laza, életvidám nő lett belőle, engem meg szinte már a bátyjaként szeret. Ha 2 napig nem lát, akkor már baj van és hiszti, hogy miért lakom Bp másik felén:D
Aktív témák
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest