Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ezzek az emberek akik megtalalnak a bajikkal szep lassan eltunnek megint, elosszor szar vot, de rakottem hogy ez a dolgok rendje, majd ha megint baj lesz megint elokerulok, es nekem ott kell lennem mart szamitanka ram, nem vot konnyu megtanulni, de kib...altazott sokerot ad az elethez...:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Erre Mate Peter-vel kene valszolni: Azert vannak a jo baratok...
Indenki megjarta mar a maga zsakuccajat, poklat stb. es vanank akik megsem agyak fel, hanem 100 korommel kuzdenek, minden tiszteletem ezeke az embereke. Es azoke akik fogalkoznak veluk, mert vanhozza eleg lelki erejuk.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Voltr egy ismersom ugy jott hozzam, hogy elkoszon... 6 oraig tarott a dolog, de csak megoldottuk, mongyuk utanan bevallota, hogy mar csak a velem valo beszelgetesben bizott, mostmar szerencsere jol van es remelm a mostani faszija mar vegre normalis...
Amugy ha vki megfordul azokban a temakban ahol en oleg erdekes dogokat tallahay... brrrr, neha kisse nagyon felelmetes...
De hogy valaszoljak is en egyenlore es remelm meeg sokig ijjen lesz hozaallasom eletparti vagyok!!!
udv
neduddki
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notebook hibák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest