Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz Donki Hóte #10 üzenetére

Kb 2 hónapja rendeltem a gmktec oldalról k11 gépet, se vámot se áfát nem kellett fizetni. Priority szállítás, ők intézik. A vámon kb 4 óra alatt átment, úgyhogy olajozottan megy ez. Kb 10 munkanap alatt itt volt a gép Kínából. Két negatívumot lehet megemlíteni, a win11 pro nem aktivált és kapcsolódik ehhez a második probléma. A support a szállítási kérdésekben 1 nap alatt válaszolt, sőt 2x upgradeltem a megrendelést. Azt megcsinálták. Viszont amikor OEM win11pro keyt kértem, nem válaszolnak. :) ok, lehet használni a wint, de szeretném beaktiválni. Valószínűleg vennem kell egy olcsó kulcsot valahol. Meg a garancia jó kérdés lesz, ha szükséges. Remélem nem kell.
    Az EU site jóval drágább, a magyar kiskerek meg kb 50% felárral adják ugyanazt.
    Az oculink miatt vettem az erősebb procival, de az igpu is teljesen korrekt, amire nekem kell. Oculinken hozzárakok egy 1660 supert, de később komolyabb dgpu is jöhet. A proci elég bika erős, a high end dgpu-n kívül elég lesz az ereje. Rx6700xtben gondolkodom

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés