Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
19ati93
senior tag
válasz
Csoeri79
üzenetére
Második szezonban vagyok én is, eddig asszem 3 versenyen volt eső. Abból is kettőn felszáradt a vége felé a pálya. Egy volt az ami végig totál esős futam volt, többi mind száraz.
Néha néha eseget időmérőkön vagy edzéseken, de amúgy semmi extrém. Ritkának mondanám.
SC-t én se láttam még careerbe sose, VSC-t is nagyon elvétve. Ez egy bug vagy mi mert mások is pananszkodnak + más gamemodeokban nálam tökéletesen müködik és van SC/VSC. Legyen az Online játék, offline championship mode vagy quick race.Nekem a fő problémám hogy hiába upgradelem a McLarenemet állandóan az AI is fejleszti az ő autóját, de mintha gyorsabban tenné azt, szóval most így a második szezonban még a random TOP 5-re sincs sok esélyem.

Első szezonban sikerült összeszedni 1 győzelmet meg 2-3 dobogót. És 3 vagy 4 pole-t ami meglepett, viszont az a baj hogy néha időmérőn tök lassú az AI.Második szezonban egy db 5. hely ami a legjobbam egyenlőre. Kicsit szenvedős, utolsó 3-ban van az autó is performance chart szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi