- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volford
újonc
Sziasztok!
Régóta játszom ps4-en az F1 aktuális szériájával, sajnos erre a darabra kicsit későn sikerült lecsapni, de végre megvan!

Több dolog érdekelne, első sorban, tudtok e ajánlani jó beállitás csomagokat ?
Találtam párat neten, viszont szembesültem egy olyan problémával, amivel előzőleg egyik szériában sem találkoztam. ( innen valók egyébként : http://f1carsetup.com/ )
Tehát, Multiplayer mód ban, amint betöltöm a beállitást elkezd furcsán viselkedni az autó, féktávon azonnal blokkolnak a kerek, gyakorlatilag használhatatlanná válik a setup,. mig sima Grand Prix vagy Time Trial módban remekül múködik.
Szerintetek ennek mi lehet az oka ?
Nagyon frusztráló.
Köszönöm előre is!
Üdv Mindenkinek és jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest