Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guargumi
tag
köszönöm, a memóriát már megrendeltem, de elfér

igen megnéztem én is, nekem is kb. 2gb ír, ezért nem is értettem a laggot, illetve a benchmark is laggolás nélkül futott.
Sőt, tegnap mentem time trial-t az is, lehet tényleg a replay zavar be, nem ssd van, sima hd-n, majd elvégzem amiket javasoltál.
Ellenben nem működik sem a flashback, sem az Event, a replay-t is csak nézni tudom, nem tudok váltani az autók, kamerák között, nem reagál semmelyik billentyűzetre, Event ugyan ez, beadja az autót, nem tudom elinditani (Enter), ez mi lehet?
Beállításra gyanakszom, de nem tudom mit állítottam el, kormánnyal játszok, konfigurálásnál csak a kormány gombjait állítottam be.
Igy élesben nyomom, nincs flashback, hát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mégsem lesz Sony autó
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest