Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Na, úgy látom, közben mások is felvetették azt amit én is szerettem volna írni. A játékod forrása tudatában nem biztos, hogy egyből a fejlesztőket kell felelősségre vonni. Nálam is voltak anomáliák a 2012-vel amíg nem váltottam eredetire. Ilyen volt az az elég kellemetlen dolog, hogy minden megkezdett gyors-körön a célegyenes végén eldurrant a motor, így meg aztán nehéz versenyezni. Miután megvettem a játékot minden gondom megszűnt. Továbbá ennél a játéknál, azt tapasztaltam, hogy a crack-elt patch-ek több anomáliát generálnak mint amennyi hibát javítanak, ráadásul a cracker csapatok is csak ideig-óráig "supportálják" a játékot. Ennek fényében és ha valaki valóban a műfaj kedvelője, én úgy gondolom, hogy 4000Ft-ot, amennyiért már meg lehet venni a játékot, nem kell, hogy sajnáljon. Persze ez mindenkinek magánügye, de amennyiben nem így dönt el kell fogadni és együtt kell élni a felmerülő kellemetlenségekkel is!
Tipp! Még akár a 4000Ft- is a felére lehet redukálni, ha összefogva, ismerőssel, haverral, rokonnal közösen vesztek egy kulcsot, különösen ha nem feltétel az ONLINE része a játéknak, sőt még az sem vészes, max. ha egyidejűleg akartok mások, netán egymás ellen versenyezni.
-
Đusty
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ebben az esetben valóban nincs ok panaszra.

-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Akkor ittvan a kutya elásva...

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Olyan felhasználónak is szállt el mentése, aki nem virágboltit használ?

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest