Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az AI-t az opsönsz menüben lehet állítani valahol.Gondolom annyi angol tudásod van,hogy ki tudd keresni,de asszem verseny közbe is lehet állítgatni ezt azt.
Amúgy,próbáld ki True To Life AI moddal.Úgy lehet vele törni zúzni az autót!Öröm nézni!
Én is billes vagyok,Force Indiával nem rég kezdtem karriert.Ugyan ez van,hogy az elején fel jövök 17.-ről 6.-ra,aztán oylan 2-3 helyért vissza esek,végül nagy nehezen beérek 9.-nek Legend AI-val,+ a TTL AI moddal,ami rendesen dob az AI erősségen,ez rá is fér a játékra.Aztán volt Malajziában egy 11. helyem,20. Kínában (elején kiforgatott Bianchi,majd Gutiérrez egy 220km/h-ás kanyarban lelassított 50-re,bele futottam),egy 8. Bahreinben,egy 19. Spanyolban (szárny letörés,+ 30mp bünti [szabálytalan előzés,és 2 kanyar levágás]),egy első hely Monacoban,az egyik kedvenc pályámon (8-an fejeztük be a futamot),Kanadában 9.-dik,Silverstoneban is 9.,a Nürburgringen kizártak,Mogyoródon meg inkább kiálltam,miután Massa megforgatott,és a váltóm is elb@szódott 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Microsoft Outlook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- További aktív témák...
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is billes vagyok,Force Indiával nem rég kezdtem karriert.Ugyan ez van,hogy az elején fel jövök 17.-ről 6.-ra,aztán oylan 2-3 helyért vissza esek,végül nagy nehezen beérek 9.-nek Legend AI-val,+ a TTL AI moddal,ami rendesen dob az AI erősségen,ez rá is fér a játékra.Aztán volt Malajziában egy 11. helyem,20. Kínában (elején kiforgatott Bianchi,majd Gutiérrez egy 220km/h-ás kanyarban lelassított 50-re,bele futottam),egy 8. Bahreinben,egy 19. Spanyolban (szárny letörés,+ 30mp bünti [szabálytalan előzés,és 2 kanyar levágás]),egy első hely Monacoban,az egyik kedvenc pályámon (8-an fejeztük be a futamot),Kanadában 9.-dik,Silverstoneban is 9.,a Nürburgringen kizártak,Mogyoródon meg inkább kiálltam,miután Massa megforgatott,és a váltóm is elb@szódott