Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
Jajj,istenem,ne okoskodjunk már
7 futamig meg működött,és egyszer csak bumm,megkezdem a kövi szezont,lenyomok egy kvalit,rá 2 napra pedig a versenyt is lenyomnám,és ez fogad?Hagyjuk már.Hát ezen már csodálkozni nem csodálkozok,annyira nem lepett meg,mert az előző 3 rész is ez csinálta,szóval már ez elvárt,és megszokott dolog,de mégis bosszantó.Nyugodtan kipróbálhatod te is azt a mod-ot.De valószínűleg a patch javítja ezt a hibát,nem tudom.Patch-eltem,de még nem próbáltam ki,és még jó ideig hanyagolom is a játékot.A CM egyáltalán tudná definiálni a teszt fogalmát?
Azt se hagyta jóvá,hogy a játékban szereplő 4 éves hibát idén sikerült-e kijavítani,mert amint írtam,az én ismerőseim körében is előfordult már ez a bug idei játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
7 futamig meg működött,és egyszer csak bumm,megkezdem a kövi szezont,lenyomok egy kvalit,rá 2 napra pedig a versenyt is lenyomnám,és ez fogad?Hagyjuk már.Hát ezen már csodálkozni nem csodálkozok,annyira nem lepett meg,mert az előző 3 rész is ez csinálta,szóval már ez elvárt,és megszokott dolog,de mégis bosszantó.Nyugodtan kipróbálhatod te is azt a mod-ot.De valószínűleg a patch javítja ezt a hibát,nem tudom.Patch-eltem,de még nem próbáltam ki,és még jó ideig hanyagolom is a játékot.
Azt se hagyta jóvá,hogy a játékban szereplő 4 éves hibát idén sikerült-e kijavítani,mert amint írtam,az én ismerőseim körében is előfordult már ez a bug idei játékkal.