Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Mér' nem mér?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hali!
Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.