Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hali!
Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mini-ITX
- Revolut
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Cooler Master Elite Power 400W (RS400-PSAPI3 tápegység
- SilverStone 400W (SST-ST50F-ES230 tápegység
- Thermaltake Berlin 630 W-os ATX tápegység (TR2-630AH2NSW) 630 Watt 80+
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- LEPA N sorozatú 500 W-os tápegység, N500-SA
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.