Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
No meg arra is figyelni kell, hogy szabadedzésen és időmérőn ne használd el a rendelkezésre álló gumijaidat! Időmérőn pl. csak 3 garnitúra lágyabb ill, ugyanennyi keményebb keverékkel gazdálkodhatsz, amit viszel tovább a futamra. Na mármost, ha Q1, Q2, Q3-ban felhasználod mind a 3 garnitúra lágy gumidat, futamra nem marad új belőlük, ennek megfelelően hamarabb el is kopnak!
Tény, hogy az eddigi részeknél erre egyáltalán nem kellett figyelni, de ebben a részben erre nagyobb hangsúlyt fektettek, amit jól is tettek, hiszen így van a valóságba is, elég csak a közvetítéseket figyelemmel kísérni!Nálam is volt, hogy Williams-el a Q3-be jutva már ki sem mentem mért kört futni, mert tudtam, hogy úgy is valahol a Q3-as mezőny végén végeznék, így spóroltam a gumikkal és maradt egy garnitúra zsír új lágy gumim futamra

Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest