Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyáltalán nem csalok. Kormánnyal, sokkal könnyebb a kigyorsítás. Kerékvetőre meg néha kiteszem a kocsit, hogy jobb legyen a kigyorsítás. Sose pörgetem fel a motort. 1-esbe sose váltok le.
Kanyarból mikor kigyorsítok, hamarabb váltok fokozatot, hogy ezzel is ne pörögjön ki a hátulja.
Minden a kigyorsításon múlik, nagyon sok időt el lehet vele szórakozni.
Na meg a jó Setup se elhanyagolható.
Levágni meg nem tudok kanyart főleg TT-ben, mert egyből érvénytelen az idő
(#549) Jim74: Én is az OC-ra gyanakodtam, de egyből lefuttattam egy IBT tesztet, ami a Proci, és a ramok stabilitását méri, hiba nem volt. Teszteltem a VGA-t külön hiba nem volt.
Na mondom sehol nem jön elő a probléma csak az F1-nél. Na meg nálam olyat is csinál, hogy játékot lerakom az asztalra, aztán ha megnyitok egy filmet a Cyberlink Power DVD lejátszóval, akkor is megfagy a gép. Úgyhogy kicsit BUGOS![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Guild Wars 2 (GW2)
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)