Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Az mennyire normális, hogy 100%-os versenytáv első pár körében olyan érzés a kocsival menni, mintha egy tank lenne?
Konkrétan egy kanyart nem tudok normálisan bevenni. Sauberrel karrierben egyelőre csak professional AI ellen, minden assist off két másodperccel nyertem az időmérőt Melbourne-ben, a futamon csak kaparok, mert ha el is érem elsőként az első kanyart a kör végére 5-en lihegnek a seggemben és lenyomnak mint Lacika a túrós csuszát. 
Quick race-ben eddig csak 25%-os versenyeket mentem és ezen a nehézségen lazán körbeautóztam mindenkit, még ha necces is volt, de dobogó közelben tudtam lenni, és jó csatáim voltak a "nagyokkal".
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konkrétan egy kanyart nem tudok normálisan bevenni. Sauberrel karrierben egyelőre csak professional AI ellen, minden assist off két másodperccel nyertem az időmérőt Melbourne-ben, a futamon csak kaparok, mert ha el is érem elsőként az első kanyart a kör végére 5-en lihegnek a seggemben és lenyomnak mint Lacika a túrós csuszát.