- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
Ezt szerintem tényleg nem lehet így távolról megmondani, mert sok mindentől függ...
pl, hogy milyen hosszú versenyt mész, milyen beállítást sikerült összeraknod, meg hogy mennyire érzed a pályát, és mennyi gumit sikerült sporólni (karrier)...
De 3 alapeset van: (szerintem)
- sprintfutam: - sokkal gyorsabb vagy, de gumigyilkos a setup, +1 kiállást kell összeszedned, csak a végén rakod fel az
- maraton: - 1 kiállással kevesebbre játszol, ált kemény keveréken rajtolsz,
- másolás: - 1 kör eltéréssel másolod azt az ellenfeled, akivel csatázol...de rövidebb futamok esetén, mivel csak 1 kiállás van sokat nem tudsz variálni, ott inkább az a kérdés, hogy tudsz-e elönyt kiautózni inverz taktikával, vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest