- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Persze, csak sajnos az egész játék alapja a valós f1 leutánzása. Máskülömben nem adnának ki sportjátékokat. Nézzél meg egy fifát, hát lassan minden ugyanolyan lesz mint élőben, ehhez képest itt még "súlyt" sem tudnak adni a verdáknak. Még mindig azon vagyok hogy remélhetőleg egy értelmes dolog lesz ebben az egész kulimájszban az pedig a STEAM.
Lehet esti kocogásokra megveszem....majd....
Azért én a qs-ek között észrevettem, hogy a wet sokkal jobban tapad, táblánál ráérek fékezni még akkor is bőven befordulok, viszont nem vagyok lasabb végsebre. Ha valakit pedig futam közben a célegyenesnél DRS-el megelőzöl azért a végén figyelj oda mert megduplázódik a féktáv pedig elvileg ugyanakkora tempóval mész, mert csukott szárnyal is letilt a végére.
A szélzajt jól megcsinálták, hisz elvileg akkor van hangja a levegőnek ha beleütközik valamibe (zárt szárnyak) és akkor oson el halkan ha szabad az utja. Itt ezt most jól megcsinálták, nem ugy mint az elődben.
A motorhangok még csak csak, de ez a kibeb.... kers nagyon tré hangot ad
: Azt hittem megfőtt a motor amikor először rányomtam. És nem akkor kezdi el és fejezi be a hangadást amikor megnyomom és elengedem valamerre mindig csuszik kicsit.
Fizikát hanyagoljuk mert az nincs PONT
Kipörgésgátlónak ismét semmi értelme, akárhogy is próbáltam, nem tudtam ez okból eldobni a vasat.
Kerékvetők, szerintem tök random hogy eldob-e avagy sem.
Kicsit mintha az autó gyorsabban reagálna kormánymozdulatokra, vagy mittom én. Soha nem voltam valami nagy nyomtáv guru de olyan szépen rajta lehet tartani az ideális íven, hogy csak na. Ez nekem pozitívum (de csak picikeicike)
Nagyon rámentek erre a nyomtáv dologra. A parabolica és a 2 lesmo vicc szinten van. Ilyen szerintem azért nincs a való világban. Jó felé haladtak el, mert az elődökben 82 trillió ideális ív volt és mind tapadt, de ez már a lovacska másik oldala.
Egy valami még pozitívum lehet talán és az a gumikopás, de erre csak a teljes változat adhat tanubizonyságot. De én éreztem valami is "javulást" benne.
FFB beállítás nálam horror. G25-őm van, és 10%ra teszem a csuszkát kitekeri a kezem, 0-n pedig nincs FFB hatás. Köztes opcio meg ugyebár nincs.
Az ai legenden verhető, de ha szórakozásból mögöttük autókázol azért nem olyan butuskák mint régen. Itt is van egy kis fejlődés. Annyira nem tudsz rájuk esni kanyarokban, rájuk tudsz de már mérföldekkel kevésbé mint például a 10-ben.
A feelingre én adnék +5% javulást, viszont a fizika végett én -5% és akkor ugyan ott tartunk mint tavaly.
Kövezzetek meg, de én ki fogom prószálni a virágbolti verziót. Nem védeni akarom magam, de ami cool azt megveszem eredetibe (van is jónéhány) de itt már 2x átvertnek éreztem magamat, ennyit benyelhetnek. Aztán, ha ugy gondolom megéri akkor megveszem. De mint mondottam a '11-el játszottam jó esetben egy hónapig és a tököm tele lett a liveal, majd visszatettem a borítójába és ott piheg mind a mai napig. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest