Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic
üzenetére
A gumikopás szerintem senkinek se probléma az már annál inkább, hogy verseny közben nem kapsz infót az üzemanyagszintedről, csak akkor ha már kevesebb mint 1 köröd van.. ezt nagyon elszúrták, ezért nem szeretünk bekapcsolt benyával menni. Egyébként ki és bekapcsolt szim között olyan sok tempóbeli eltérést nem tapasztaltam. Pl: Interlagosban kikapcsolt sim-ekkel 1:03 vége 1:04 eleje, gumival + benyával qualon 1:04 vége, versenyen kemény gumin 1:05 vége
Szerintem egyáltalán nem ad nagyobb élményt az, ha azon görcsölsz mikor szárad ki a tank

(#1940) Trihorn: akkor nekem is nehéz a lábam, mix2-n egy 20%-os futam utolsó körén már KERS-el hozom haza az autót

-
Steady74
addikt
válasz
polonic
üzenetére
én meg hetente 2 alkalommal játszom általában, kizárólag multit, karrierre sose volt és sose lesz időm. Nincs akkora rutinom, hogy minden pályát ismerjek, minden kanyar előtti féktávot tudjak... szóval nekem ez jelenti a kikapcsolódást, a szórakást, és nem az, hogy rettegek attól, hogy a qrva életbe, a 3. körben mehetek kereket cserélni....
Hobo, megbeszéltük

Új hozzászólás Aktív témák

- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest