Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Nekem az első 2-3 kanyar a gáz, utána már érzem a tapadást. Manuális váltó valóban jelent előnyt féktávon, de ezek szerint nagyon kell figyelni mikor váltok fel. Ami azért nonszensz, mert egy 18 ezret forgó versenyautó motorjától elvárom, hogy minimum 18 ezernél váltsak
Amúgy meg azt sem értem miért nem lehet beállítani, hogy hány körrel, vagy hány %-kal több üzemanyaggal szeretnék indulni. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem akarok ezen pörögni, de az attól is függ, hogy valaki hogyan tudja megoldani a billentyűzet és a kormány elhelyezését. Nekem pl, teljesen előre kell hajolnom, mert a billentyűzetemet egy szinttel feljebb kell tennem, ha a kormány fel van szerelve. Mindemellett sötétben szoktam játszani, így elég nehéz megtalálni egy adott gombot a klaviatúrán, rádőlve a kormányra, fél kézzel irányítva és fél szemmel a gombot keresve.
Értékes másodpercek mennek el rá, ha nem az egész futam... 
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Pedig a g25-nek megkérték az árát és még gombot sem tettek rá?

De mondjuk neked van külön panelod, ahol van egy rakat gomb és könnyebb szabályozni, mint billen. Bár fene tudja2 napja görcsölök a kormány vásárláson, de még mindig nem találtam jót. Amúgy melyik a jobb szerintetek? A megszokott kormány ami kb 90 fokba fordítható mindenfelé vagy pl az olyan, mint asszem a g25, hogy úgy viselkedik mint a normál életbe a kormány, gondolok én a kormányzásra, amikor 900 fokba lehet tekerni. Asszem annyit írtak rá.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Meg lettem szolitva ha jol olvasom

Nem otthon vagyok igy fejbol irom a szamokat, a megnevezeseket most nem tudom.
Tehat a profilerben talan 35%-on van minden, kormany elfordulas 210 fok talan. A jatekban az advanced setting sorban: 0, 0, 25, 0, 2,5 . Az 5 az utolso ertekre igaz, lehet egy nullas ertek meg van a 2es elott. FFB beallitasok 10 10 es 0.
Este megnezem h ok-e amit irtam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi
üzenetére
"ha olyan versenyt látna ahol a legpuhább gumi a lágy ,ott valaki a piros szuperlágyal külső íven körbeautózná"
sírok!!

Hasonlót csináltam egy gyerekkel a Hungaroringen aki verseny előtt lecsíterezett. Amikor úgy a 8. kör környékén leköröztem direkt megvártam mögötte az utolsó kanyart és külső íven körbeautóztam. Ráadásul ő a lágyabbik keveréken volt, de hát a csúszka ugye mindent megold

Új hozzászólás Aktív témák

- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen joysticket vegyek?
- Vga driver + kék halál
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Értékes másodpercek mennek el rá, ha nem az egész futam... 

tuti bug volt