Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• karilla88

tag

sziasztok
    sry hogy egész hétvégén nem voltam de volt egy két esemény: esküvő, szalagavató és miegymás :D
    a ligávanl kapcsolatban szeretnék hozzászólni a dologhoz.
    a benzin szimmel kapcsolatban annyi lenne hogy ha a patch megoldja akkor maradjon ha viszont nem akkor tényleg nagy előny az automataváltó (én is azt használom) és úgye azt nem szeretnénk nélkülözni akkor viszont a benzin szimet kell kikapcsolni. tehát ha azt akarjuk hogy maradjon az automata váltó akkor le kell mondani a benzin szimről így korrekt.
    az időmérőt én is csak időpocsékolásnak tartom. az időjárással kapcsolatban nekem is tettszik az az ötlet hogy előre meg kéne beszélni hogy a következő milyen legyen pl Hobo mindig kiírná az oldalra hogy a következő heti futam milyen időjárással lesz megrendezve.
    a versenytáv az minimum 50% lehetne mert akkor a gumi stratégiával is megszínezzük a játékélményt. a pontozzással viszont lenne egy észrevételem. meg kellene azt is beszélni hogy a futam végén hogy lesznek a pontok kiosztva, mert velem a tavalyi ligában történt olyan hogy a 4 helyről a az utolsó előtti körben babrált ki a live és mivel ott úgy volt megbeszélve hogy csak az kap pontot aki befejezi a futamot hát az kicsit szarul érintett ezért valami olyan megoldás kéne hogy aki akárhány %-ot megtett az már kapjon pontot vagy ami a képen látható annyi pont járjon neki hiába esett ki ha úgy is pl 5. :D
    a kocsiválasztást meg tényleg lelehet egy próba futamon játszani mert én is szívesen ülnék Buton bácsi székébe. :P és ha jól tudom már legalább hárman pályáznak rá de a vita elkerülése végett nekem jó a virgin is (tavaly is azzal nyomtam) ez a privát véleményem, remélem nem sértettem meg senkit de tényleg olyan megoldást kell keresni ami optimális mindenkinek mert az a lényeg hogy jó szájízzel kelljünk fel esténként a gép mellől

Új hozzászólás Aktív témák