Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
sziasztok
sry hogy egész hétvégén nem voltam de volt egy két esemény: esküvő, szalagavató és miegymás
a ligávanl kapcsolatban szeretnék hozzászólni a dologhoz.
a benzin szimmel kapcsolatban annyi lenne hogy ha a patch megoldja akkor maradjon ha viszont nem akkor tényleg nagy előny az automataváltó (én is azt használom) és úgye azt nem szeretnénk nélkülözni akkor viszont a benzin szimet kell kikapcsolni. tehát ha azt akarjuk hogy maradjon az automata váltó akkor le kell mondani a benzin szimről így korrekt.
az időmérőt én is csak időpocsékolásnak tartom. az időjárással kapcsolatban nekem is tettszik az az ötlet hogy előre meg kéne beszélni hogy a következő milyen legyen pl Hobo mindig kiírná az oldalra hogy a következő heti futam milyen időjárással lesz megrendezve.
a versenytáv az minimum 50% lehetne mert akkor a gumi stratégiával is megszínezzük a játékélményt. a pontozzással viszont lenne egy észrevételem. meg kellene azt is beszélni hogy a futam végén hogy lesznek a pontok kiosztva, mert velem a tavalyi ligában történt olyan hogy a 4 helyről a az utolsó előtti körben babrált ki a live és mivel ott úgy volt megbeszélve hogy csak az kap pontot aki befejezi a futamot hát az kicsit szarul érintett ezért valami olyan megoldás kéne hogy aki akárhány %-ot megtett az már kapjon pontot vagy ami a képen látható annyi pont járjon neki hiába esett ki ha úgy is pl 5.
a kocsiválasztást meg tényleg lelehet egy próba futamon játszani mert én is szívesen ülnék Buton bácsi székébe.
és ha jól tudom már legalább hárman pályáznak rá de a vita elkerülése végett nekem jó a virgin is (tavaly is azzal nyomtam) ez a privát véleményem, remélem nem sértettem meg senkit de tényleg olyan megoldást kell keresni ami optimális mindenkinek mert az a lényeg hogy jó szájízzel kelljünk fel esténként a gép mellől
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- E-roller topik
- Windows 11
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Eladó be quiet! Straight Power 11 1000W Platinum Tápegység
- Eladó ASUS ROG Xbox Ally X + ASUS ROG Xbox Ally Travel Case + Jsaux dock 7 in 1
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- Eladó G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ha jól tudom már legalább hárman pályáznak rá de a vita elkerülése végett nekem jó a virgin is (tavaly is azzal nyomtam) ez a privát véleményem, remélem nem sértettem meg senkit de tényleg olyan megoldást kell keresni ami optimális mindenkinek mert az a lényeg hogy jó szájízzel kelljünk fel esténként a gép mellől