Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
Karillával értekeztem tegnap futamok után a benzin szimulációval kapcsolatban, hát teljesen nem értem a rendszert... általában kemény keverékkel indulok mind időmérőn, mind versenyen (ha csak az van, sztem felesleges időpocsékolás az időmérő, én ellenetek akarok versenyezni, nem az idő ellen), és hát az összes versenyen szop@tott a benzin mennyisége. A versenyeken végig a standard keverékkel szoktam menni, és az utolsó két körre, vagy a kerékcsere kivezető körére szoktam feltenni a rich szintre a keveréket, és az összes versenyen az utolsó pár száz méterre kifogyott a benya... nem akarom elhinni, hogy 2 kört nem lehet megtenni max-on.
Ti hogy mentek a benzin mennyiségét figyelembe véve?
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi