Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Nem semmi.
Mondjuk nálam már az is kiverte a biztosítékot ahogy az rFactor illetve egyéb szimulátoros közösséget és emellett a hozzájuk tartozó modkészítőket ostorozta valamint próbálta nevetség tárgyává tenni a cikkeiben. Nem tartozom egyikhez sem, de kívülállóként is elég zavaró volt olvasni bizonyos dolgait.
Igaz azóta erről a szokásáról letett, talán bocsánatot is kért.
-
Patrick
addikt
Kemény.
Csak azt nem értem az illető mit képzel magáról és egyáltalán kinek hiszi magát? Szánalmas ami ott folyt, valaki nem tud veszíteni és totálisan nincs tisztában magával a játékkal és azzal, hogy is tevődik össze egy tökéletes kör és mik szükségesek ahhoz. És mind ezt felnőtt fejjel.
Én nem vagyok valami nagy ász ebben a játékban, szeretem az F1-et, ennyi. De ha jól tudom a kínai pályán történteket írták le, bár igaz, csak egyszer sikerült ott 35.777-et mennem, akkor ezek szerint már én is csaló lennék, mert nevem sincs és úgy verném meg a tisztelt admin urat.
2011 elkezdődött...
UI:
A búnyós részről nincs képed?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Battlefield 6
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest