- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Lehetőségként még talán annyit megtehetsz, hogy a játékban váltogatsz a kormányok típusa közt, hátha valamelyiknek a beállítása, jó lesz neked.
Más
Ahogy keresgéltem a .xml fájlok közt és az forcefeedback/carsetup xml fájlba belestem és ezt találtam.<FFBCars>
<!-- Car setups for force false This file holds a list of car specific setups. If a car is not found here no modifiers are applied. name= Folder name of car scaleForce= wheel linear force scale scaleFriction= wheel friction force scale scaleEffects= collision, gear change etc effects' force scale-->
<FFBCar name="sst" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="555" template="sst" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="405" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<!-- Old car names should be removed! -->
<FFBCar name="RD3 Style Test 4WD" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza Spec C Tarmac A" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Mitusbishi Evo IX" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza 555" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Peugeot 205 T16" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen Xsara Rally X" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Audi TT" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Suzuki Swift Super 1600 Tarmac" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen C2 Super 1600" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="McMillin Racing Buggy" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Lancia Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Fenomenon Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
</FFBCars>Lol. Írtak ezek egyáltalán valamit ehhez a játékhoz?
vagy ezek lesznek a bonus verdák?
Befejeztem csak érdekesség kép említettem meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest