Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Rototti
üzenetére
Kgyurikának is csináltam egy videót, hadd okuljon belőle..

Gondolom így sem fogja elhinni de legalább elszórakoztat majd azzal, hogy milyen süketségeket talál ki a videó kapcsán..
Spa Time TrialTovábbá kérnék szépen valakit, aki regelve van az F1GH-n és vállalkozik rá, legyen szíves linkelje be ezt a videót a feketelista topicba.
Én megszűntettem a regisztrációm ott.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti
üzenetére
"Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.
"Úgy legyen! De azért 2010-ben is levágós hogy kinek az ideje kamu a leaderboardon, csak le kell tölteni a ghost car-t és ha a pályán nem találkozol vele és mondjuk az első szektorban 10mp a lemaradásod, akkor már gyanús a dolog

És ezekkel vagyunk mi egy kalap alá véve..

Egyébként Tomiról és rólam is azt hitték hogy Te vagyunk, szal nem voltál itt, de valahogy mégis

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"