Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Én is köszönöm mindenkinek. Igaz baromi fáradt voltam és 1 hete nem nyomtam, de valahogy túléltem. Holnapra kialszom magam.
Suzuka-ban nem tudok úgy megállni a boxban, hogy ne üssem el a szerelőt.
De ezt azt hiszem csak a ferrarival csinálja. Nem értem. Akármilyen óvatos vagyok, akkor is elüti. 
Csak óvatosan jegyzem meg G1-Bronka gyanúsan nagy sebességgel előzött meg, mintha álltam volna.
Már a Gridben is fura volt, ahogy ment most már tisztán látom. Legközelebb bannolni fogom a szerverről, mert nem vagyok hajlandó csalókkal gurulni. Rotottival is beszéltük már, mikor ott hagyott minket, mint Szent Pál a bornyíkokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Tőzsde és gazdaság
- Senki sem töröl ennél jobban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ezt azt hiszem csak a ferrarival csinálja. Nem értem. Akármilyen óvatos vagyok, akkor is elüti. 
Már a Gridben is fura volt, ahogy ment most már tisztán látom. Legközelebb bannolni fogom a szerverről, mert nem vagyok hajlandó csalókkal gurulni. Rotottival is beszéltük már, mikor ott hagyott minket, mint Szent Pál a bornyíkokat.