Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Monaco-t ne is emlegesd. Most voltam. 5. helyről indultam, első pár kanyar után 2. voltam. Erre elkezdtek lökdösődni, persze hogy mindenkinek letört mindene, és mint általában, én szívtam megint, utolsó előtti lettem.

Amúgy én nem értem ezt a játékot... hát pont kanyarba, amikor lassít az ember, akkor lesz megint visible az autó? Hát így persze hogy aki elől van, abba belemegy a hátulról érkező. Főleg kedvtelésből. Utálom az ilyen embereket. És ezt minden áldott versenyen eljátszák velem.
Én még olyat is szoktam, ha pl ketten vagyunk, és kicsúszik a mögöttem lévő, bevárom hogy versenyezhessünk, ne csak fusson utánam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest