- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
kmarci25 #7272 üzenetére
Szia!
Szerintem nem lesz annyira vészes a sebesség, én már sok fajta gépen állítottam be a grafikát a megfelelő szintre, a tiédnél jóval gyengébb CPU-ból is ki lehetett hozni játszható sebességet.
A következő grafikai opciókat állítsd majd át a játék options menüjében:Shadows: medium
Post process: low vagy off
Vehicle reflections: medium
Anti Aliasing: 2xmsaa(4xmsaa ha nem lassul be tőle nagyon a videokártya)
A többi opció tetszés szerint, akár high-on vagy ultrán is hagyhatod őket mert pár fps-t számít csak.
A CPU limit tényleg jelentős lesz, főleg a célegyenesben a boxutca mellett elhaladva, illetve a rajtnál fogod észrevenni.Mivel a procidnak elég magas a szorzója, ezért elég "könnyen" tudod tuningolni, amit az alaplapod bioszába belépve(DEL gomb a post screen-nél) az FSB frekvencia emelésével tehetsz meg(266 Mhz. alapon) Gyári hűtővel a 3.5-3.6 Ghz szerintem nem fog különösebb akadályt jelenteni.
Ne felejtsd el visszaosztani a memóriák frekvenciáját, mert az FSB emelésével az is növekedni fog! Használd a RealTemp és az ORTHOS programokat a hőmérséklet, ill. stabilitás ellenőrzésére!
Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenképpen bízd szakemberre!
Igaz, kárt csak legritkább esetben okozhatsz a hardverekben de instabilitási probléma előjöhet, nem megfelelő beállításoknál! A processzornak csak maximum +0.15 század feszültéget adj(Vcore), ha gyári hűtőd van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest