- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #17 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz ötlet! Még régebben olvastam vhol, hogy a ventit megfordították és jobb eredményt értek el.
Amit írtál igaz, de a mod utáni venti elhelyezéseknél lehet, hogy így nagyobb lesz a légáram és az kompenzálhatja a kisebb ∆T.
Mindegy, mint írtam ki fogom próbálni az összes lehetőséget (csak a saját szememnek hiszek :) ) és a jobb fog maradni.
De ez már off.
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #12 üzenetére
Ja, azt meg nem hiszem, hogy az összes hőt kinyomná, marad abból bent is.
Most azzal kacérkodom, hogy leköltöztetem a tápot előre és majd kipróbálom azt is, hogy a ventit megfordítom. Lentről beszipkázza a levegőt, átnyomja a tápon, és egy másik ventivel kinyomom felül.
Na, majd kipróbálom az összes verziót és talán megokosodok :)
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #12 üzenetére
Eccer vki dicsérte az acorp tápot (ár/teljesítmény - persze itt a minőségre értette:) ), lehet te voltál?
Előbb még nem emlékeztem, de nekem is a kis floppyra ugrott rá a csavarnyúzó.
Nekem a 235W-os táp napi 16-18h-t megy, egy 1.7+XP-vel, két vinyóval, cd íróval, meg a többi kütyüvel, de nem tapasztaltam semmi rosszat. Pedig mindenhol azt nyomják: amd, akkor talán 400W elég lesz.
Amúgy múltkor szétkaptam a tápot és az egyik borda iszonyat meleg volt, sz'al lehet érett a cserére.
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #10 üzenetére
Csavarhúzót szoktam dugdosni a gépbe :))
Persze utána nem volt semmi gond, de egyébként néha nagyn hűbelebalázs mód szerelek...
Jobb reményeim szerint annyiban lesz, hogy kevesebb hőt fog termelni. Ezé' kérdeztem, hoyg megéri-e, nincs-e vmi nagyon negatív tulajdonsága.
Meg a mostaninak a ventije kissé hangos, így megúszom a venticserét, amit szintén a fenti módszerrel cseréltem volna ki :))
bizi
Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest