- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
Agostino
addikt
up
-
Agostino
addikt
Hello mindenkinek!
Szeretném ha a hozzáértők segítenének nekem.
Arról lenne szó, hogy összeszedtem 24 000 forintot és szeretnék venni belőle normális sztereó hangszórókat.
A két induló : Codegen SP-200 (http://www.depo.hu/?page_number=6&id=17255&lid=1&csid=52)( bocs, de nem tudom hogy lehet azt hogy egy pl. egy szó mutasson rá a linkre,kicsit még láma vok ehhez :() illetve Codegen SP-2018. (http://www.depo.hu/?page_number=6&id=17271&lid=1&csid=52)
Nagy a valószínüsége, hogy a másodikat kell, hogy válasszam, mert a forgalmazó szerint az első méretei ezek : 24cmx24cmx58cm, és sajnos szűk itt a hely nálam.
Szóval mi a véleményetek a cuccokról?
Kösz a segítséget előre is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vicces képek
- Filmvilág
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest