- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Agostino
addikt
up
-
Agostino
addikt
Hello mindenkinek!
Szeretném ha a hozzáértők segítenének nekem.
Arról lenne szó, hogy összeszedtem 24 000 forintot és szeretnék venni belőle normális sztereó hangszórókat.
A két induló : Codegen SP-200 (http://www.depo.hu/?page_number=6&id=17255&lid=1&csid=52)( bocs, de nem tudom hogy lehet azt hogy egy pl. egy szó mutasson rá a linkre,kicsit még láma vok ehhez :() illetve Codegen SP-2018. (http://www.depo.hu/?page_number=6&id=17271&lid=1&csid=52)
Nagy a valószínüsége, hogy a másodikat kell, hogy válasszam, mert a forgalmazó szerint az első méretei ezek : 24cmx24cmx58cm, és sajnos szűk itt a hely nálam.
Szóval mi a véleményetek a cuccokról?
Kösz a segítséget előre is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest