Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
-
dokesz007
aktív tag
THX bár én inkább szolid rácsot veszek valsz, nyitottam témát aerocool ház ügyében plz írj véleményt nincs kedvem szarért pénzt adni, minden vélemény érdekel, egy 12 cm kör kivágása max 700-800 pénz, legalábbis valamelyik fórumos csináltatott és neki 700 kijött több kör, h mekkora nem írta....Voldem kft.-nál
-
dokesz007
aktív tag
Hát először nézve nem tetszett, de aztán megnéztem még 1X és még 1X és minnél többet néztem annál több részletett vettem észre és egyre jobban tetszett, szóval gratula télleg szépre sikerült....Különöse nekem is az tetszett h nem olyan mint egy kínai karácsonyfa, szerintem EXTRA vagy KURIÓZUM a mai világban...Na nyáladzás után kérdés: a ház tetejét hogyan csináltad meg rácsot????Én is szeretnék dobni a tetejére de valami ilyen szépet mint ami a tiéden van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest