Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Obi-1: az oldallapok és az előlap abszolút a gyári, semmi lakk vagy ilyesmi. Ez a ház fehér illetve fekete színben kapható. Most találtam neten olyan képet ahol szintén nem voltak lyukak, szal akkor mégse a boltos gonosz összeeskűvésének az áldozata lettél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
666: a kivágásokkal volt némi szenvedés.

A hátsó és felső szellőzőnél elöszőr elektromos hobbi vágókoronggal nagyjából kivágtam a szellőzőlyukak szélénél (8-10 korong eltörött, nem erre voltak kiképezve
). A felsőnél utána fúróba fogott köszörűkővel lett megcsinálva szépen a kör, majd némi csiszolás és kész. A hátsó szellőzőnél viszont kézireszelővel kellett lecsiszolnom a kiálló csonkokat. Ez nehezebben ment mint gondoltam. Ennek reszelését és csiszolását a nagy zaj miatt, egy garázsba csináltam meg tél közepén, de valahogy mégse fáztam. 
Eredeti hátsó szellőző: Bővebben: link
Cos: valami mintát mindenkép szerettem volna az elejére. Koponya mellett még esélyes volt egy gyerekrajz-szerű ördög, de végül ez lett. Punisher nekem mindig bejött nagyon. Q3-hoz még skint is csináltam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). A felsőnél utána fúróba fogott köszörűkővel lett megcsinálva szépen a kör, majd némi csiszolás és kész. A hátsó szellőzőnél viszont kézireszelővel kellett lecsiszolnom a kiálló csonkokat. Ez nehezebben ment mint gondoltam. Ennek reszelését és csiszolását a nagy zaj miatt, egy garázsba csináltam meg tél közepén, de valahogy mégse fáztam.