- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Ahogy írtam feljebb, a DTK tápokra eddig nem mondtak igazán panaszokat, ahogy én láttam. De bármelyik elromolhat akármikor. Jónak kell lennie szerintem, én egy 400-on gondolkozom, de mér nincs 12cm-es DTK táp...
#34: Ártani nem árt :) (De nemtom, hogy megérne-e nagyon sok pénzt. Nekem nincs ilyenem.)
[Szerkesztve] -
AceTom
aktív tag
A DTK tápom nem elég, soxor újraindul a gép, és nem is mindegy, hogy hogyan kötjük rá az eszközöket... ha a HDD nem külön ágon van, be sem bootol, márpedig csak 2 külön ág van benne. :(
És valóban, nem ismerek annyi DTK tápot, viszont nem én vagyok az egyetlen, aki elégedett vele. Olvastam rendes újságban is, meg itt a PH! tesztben is ha jól emléxem erős középkategória volt. És a PH!-n a használok nem mondtak panaszokat rá, nem vitt magával konfigokat, persze ez bármelyikkel előfordulhat. De a lényeg, hogy viszonylag olcsóbb táp ez, és mellé elég jó is. -
AceTom
aktív tag
Az az igazság, hogy főleg az utóbbi időben enyhén túllihegitek a táp dolgot itt a PH!-n. De nem csak én állítom, asszem már egy moderátor, vagy házigazda is mondta. Na mind1, nem akarok kötözködni, és ha lehet ti se tegyétek velem.
Viszont, a topicindítónak mondom, hogy ha még vásárlás előtt állna, akkor vegyen inkább DTK-t. Ugyanis nem sokkal drágább, mégis nagyon megbízható. Nekem most egy 200-as viszi ezt a konfigot, ami már nagy hülyeség, tudom is jól. Nemsokára remélhetőleg le is fogom cserélni egy nagyobbra, de a biztonság kedvéért persze már elég rég óta benn van egy túláram ellen védő nemtommi a gépemben, ami még a nagyon jó tápoknak sem árt sztem. A gyengébbekhez meg kell :) ( főleg ha ilyen elvetemülten használják mint én :U )
De ha épp' csak arra van keret, akkor inkább Codegen, mint egy Vargáné...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest