Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Az az igazság, hogy főleg az utóbbi időben enyhén túllihegitek a táp dolgot itt a PH!-n. De nem csak én állítom, asszem már egy moderátor, vagy házigazda is mondta. Na mind1, nem akarok kötözködni, és ha lehet ti se tegyétek velem.
Viszont, a topicindítónak mondom, hogy ha még vásárlás előtt állna, akkor vegyen inkább DTK-t. Ugyanis nem sokkal drágább, mégis nagyon megbízható. Nekem most egy 200-as viszi ezt a konfigot, ami már nagy hülyeség, tudom is jól. Nemsokára remélhetőleg le is fogom cserélni egy nagyobbra, de a biztonság kedvéért persze már elég rég óta benn van egy túláram ellen védő nemtommi a gépemben, ami még a nagyon jó tápoknak sem árt sztem. A gyengébbekhez meg kell :) ( főleg ha ilyen elvetemülten használják mint én :U )
De ha épp' csak arra van keret, akkor inkább Codegen, mint egy Vargáné...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest