Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
én ne lennék maximalista

Kellet egy olyan gép ami minden elvárásomnak megfelel. Nem csak irodai doldok, hanem teljes multimédiás tudás is áll mögötte, akár digitalizálás, tömörítés, és a legújjabb 3D-s multigame-k futtatását is bele értem, emmellet mobi kellet hogy legyen hogy ne legyek helyhez kötve! Fontos volt, hogy mindennel felszerelt legyen lehessen bővíteni, könnyen lehessen szervízeltetni, és ha véletlen nincs konektor a közelbe akkor se legyek meglőve.
mobilomnak és Bluetooth-nak köszönhetően ma már bárhonnan elérem az internetet.
bár nálam a tévénézés inkább csak a hírekre korlátozódik, ( a valóságsóktól felmegy bennem a pumpa ) mégis van Usb tunerkártyám, ha netán arra fanyarodnék!
de az én gyengém hálóparty-kban rejlik! még nem volt olyan gém ami ne indult volna el ezen a notin, és nem kellet még butitgatnom a grafikát, AGE3, BATL2, TOCA2, stb..
A Clevo M400A aszti gépeket meghazuttoló teljesítménnyel bír!
egyébként meg egyre többen jönnek rá arra, hogy nem érdemes egy asztali gépet tuningolgatni, az állandó beleturkálás nem tesz jót, és a mozgatása is drámai pláne egy 19'' vagy még annál nagyobb monitorral! nekem 2db notim van az öcsémmel járunk partyzni, az egész hóbelebanc elfér a váltáskában, és még dizájn is! Bár asztali PC-knél is vannak alternatívák! pl: füles Pc, kicsi tft monitor (a kis kétkezes
), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Luck Dragon: MárkaLánc
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egy ideig ezen is vaciláltam az új gép vásárlás elött, de már nem tudtam volna leszokni a noti nyújtotta kényelemről, hiába a jót könnyü megszokni